joomla template

Nustatymai

Jūs esate čia: Home » Paslaugos » Straipsniai
Pirmadienis, 04 Kov 2024

Straipsniai

Medinės dėžutės , pagal individualius užsakymus

 

dezutes medinesdovanoms dezute

 

Gaminame firminės dėžutės buteliams, taurėms ir kitiems gaminiams. Dėžutės nišos gaminamos pagal pateiktus brėžinius, eskizus arba Jūsų norimo gaminio išmatavimus. Medžiagos spalvą (aksoma), galima parinkti pagal kliento, užsakovo pageidavimą.

Stikliniai butelio kamšteliai

 

 

Ekskliuzyvinė dovana gurmanams. Vyno butelių stiklinių kamštelių vidinis 2D graviravimas, pagal individualius užsakymus. Kaina priklauso nuo kamštelio dizaino ir graviravimo tipo. Kamštelių išmatavimai apie 11×4.5×2.5 cm.

Vestuvinių spynų graviravimas

spynu graviravimas

Kas gali būti gražiau už įsimylėjėlių porą, kuri skuba visiems pranešti apie jų norą sujungti savo meilės saitus? Ir kas gali būti mieliau už materialinį prisiminimą apie jų meilės priesaiką ir pasižadėjimus?

Sužinokite kaip reikia laikyti vyno ar šampano taurę rankoje.

Etiketo sąvoka žinoma nuo Liudviko XIV laikų - visuotinai priimtos (gero) elgesio viešumoje taisyklės. Dėl to vyno vartojimas yra susijęs su etiketu labai stipriai.
Taurę vynui ar kitas taures su kojele imame už viršutinės kojelės dalies, bet ne už pačios taurės; negalima kišti į vidų pirštų, nes tai labai nehigieniška, be to, tada taurę sunkiau išplauti ir iššluostyti.

 

Dideles išgaubtas taures galima imti už apačios delnu į viršų, kojelę prilaikant didžiuoju ir bevardžiu pirštais. Tai sušildys taurę ir gėrimą, kas ypač tinka geriant konjaką, be to, taip patogiau gėrimą teliūskuoti, kad atsiskleistų jo kvapas bei skonis.

Apie šampaną.

 

Šampanas (prancūziškai vin de Champagne) – prancūziškas putojantis vynas. Šampanu vadinamas tik putojantis vynas, pagamintas Prancūzijos Šampanės provincijoje (tai įtvirtinta Europos Sąjungos saugomų kilmės nuorodų taisyklėse).

Kituose regionuose bei šalyse pagamintas panašaus tipo vynas turi būti vadinamas ne šampanu, bet putojančiu vynu. Vis dėlto tokiose šalyse kaip Rusija bei Baltarusija vis dar teisėtai gaminamas „Tarybinis šampanas“ (rus. Советское Шампанское) dėl ten negaliojančių Europos sąjungos įstatymų. Taip pat JAV kai kurie putojančio vyno gamintojai savo produkciją vadina šampanu.

Iš kokių taurų geriamas šampanas.

 

Šampanas paprastai geriamas iš nelabai didelės, aukštos, tulpės formos šampano taurės ant aukštos kojelės. Šitokios formos taurė gerai išsaugo šampano skonį, o burbuliukai kyla ilgai ir pastoviai. Šampanas taip pat geriamas iš plačių žemų taurių (kartais vadinamų amerikietiškomis), tačiau jose skonis ir burbuliukai išsilaiko prasčiau.

Taurė neturi būti perpildyta, šampano pilama ne daugiau 2/3 taurės tūrio. Ragauti šampaną galima ir iš didelės raudonojo vyno taurės (didelėje taurėje geriau atsiskleidžia kvapas).

Šampano atidarymas.

 

Įprastai geriant šampaną stengiamasi gėrimo nelaistyti. Kad šampanas neišsilietų, o kamštis nešautų, rekomentuojama atidarinėti laikant už kamščio pagrindo ir sukant patį butelį. Pakreipus butelį 45 laipsnių kampu, padidėja skysčio kontakto su oru plotas, ir gėrimas ne taip smarkiai putoja.

Atidarant butelį rekomenduojama stengtis, kad kamštis nešautų (kamštis gali iššauti iki 50 km/h greičiu ir sužaloti). Kai kurie šampano mėgėjai mano, kad iššautas šampanas praranda dalį skoninių savybių.