joomla template

Nustatymai

Jūs esate čia: Home
Penktadienis, 29 Kov 2024

Vestuvinių spynų graviravimas

spynu graviravimas

Kas gali būti gražiau už įsimylėjėlių porą, kuri skuba visiems pranešti apie jų norą sujungti savo meilės saitus? Ir kas gali būti mieliau už materialinį prisiminimą apie jų meilės priesaiką ir pasižadėjimus?

Šiais laikais yra labai populiaru prikabinti spyną ant tilto, ją užrakinti ir išmesti raktą į vandenį. Didelės ir mažos spynos, graviruotos inicialais, paveiksliukais arba paprastos spynos puošia daugelių miestų tiltus. Kabinti spynas ant tilto, suolo ar „meilės medžio“ jau tapo kiekvienų vestuvių tradicija – užrakinta spyna tai tarsi amžinos meilės ir ištikimybės priesaika vienas kitam.

Kiekvienais metais vis daugiau jaunavedžių prisimena senas tradicijas, kurių buvo laikomasi senų senovėje. Taip nutiko ir su spynų kabinimų vestuvių dieną ant tiltų.
Anksčiau jaunavedžiai išeidami iš namų paslėpdavo spyną po namo durų slenksčiu. Kai po visos šventės vyras ant rankų įnešdavo žmoną į namus kažkas iš artimųjų pakabindavo spyną, užrakindavo ją, o raktus išmesdavo į vandenį, kad niekas negalėtų atrakint namų durų ir išnešti iš jų laimės. Šią spyną jaunavedžiai saugojo namie ir ji būdavo kaip relikvija.


spynu_graviravimas

Jaunavedžiai ant spynų dažniausiai graviruoja širdeles, inicialus, vestuvių datą ar dar kokius užrašus, kurie nupasakoja jų meilės istoriją. Įmonių, kurios siūlo graviravimo ant spynų paslaugas nėra daug.

 

spynu_graviravimas

Stiklomanija siūlo Jums kokybišką spynų graviravimą. Čia galėsite išsirinkti Jūsų poreikius atitinkančią spyną, Jums patars kokį užrašą ar paveiksliuką geriausiai graviruoti. Darbas bus atliktas greitai ir kokybiškai.

 

Daugiau informacijos surasite čia

 

 

El. paštas: Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo Spam'o, jums reikia įjungti Javaskriptą, kad matytumėte tai arba Telefonas: +37067923646